Annika Schylström. Förskolechef, förskollärare heltid.

Började sin förskolekarriär i Katrineholm men hittade kärleken i Norrköping och flyttade hit.

Har genomgått rektorsprogrammet och kan nu titulera sig  rektor. På fritiden tränar hon gärna.

• Om oss

Ändra text Ändra typsnitt & färg Radera
  • Här kan man skriva allt om hur dagiset startade och hur det fortskrider sin verksamhet. Lokalen och området kan beskrivas. Till detta ska vi ha bilder på lokaler och kringliggande områden.

Ändra text Hantera ramar Lägg till bild Radera

Johanna Skarstedt. Biträdande förskolechef med ansvar för ekonomin, förskollärare heltid.

Har varit anställd som förskollärare i Norrköpings Kommun under många år. Gjorde en avstickare till Söderköping på 90-talet, men återvände till Norrköping.

När hon inte arbetar dansar hon gärna.

Anna Alfvén. Förskollärare, heltid.

Efter en lång tid i Norrköpings kommun kände hon att hon ville prova sina vingar och sökte sig till en enskild verksamhet.
På Hagen blev vi väldigt glada över att hon med sin stora erfarenhet och gedigna kunskap sökte sig till just oss!
Cyklar alltid, oavsätt väder, från Eksund till Hagen.

Emil Karlsson. Kock, heltid.

Emil började hos oss i september 2017 och arbetade tidigare som kock i Linköpings Kommun. Att känna doften av hans matlagning och bakning i rummen på Hagen är en njutfull upplevelse som både barn, personal och föräldrar uppskattar oerhört.

Carina Holmqvist. Barnskötare 80 %.
Började arbeta på Hagen i augusti 2013 efter en lång tid som vikarie inom Waldorfskolan.
När hon inte arbetar gillar hon att äta god mat i trevligt sällskap och tar sig gärna en sväng om i dansens virvlar när tillfälle ges.

Annie Bunting. Barnskötare 80 %.
Annie började hos oss som praktikant i från Arbetsresurs, men vi kända att vi inte kunde vara utan hennes omsorg, så nu har hon en visstidsantällning på Hagen tom maj 2017.
Virkar alltid, både på sina raster och sin fritid.

Lena Appelgren. Barnskötare 37,5 %.
En aktiv pensionär som inte gillar att sitta hemma. Jobbar på Hagen tisdag–torsdag och stöttar arbetet i den Gröna gruppen. Arbetar också som god man och ägnar fritiden åt promenader tillsammans med hunden Bella.

Jobba på Hagen

Helt säkert kommer vi att behöva vikarier då och då. Är du utbildad förskollärare eller barnskötare och tycker att vår verksamhetsidé passar dig är du välkommen att höra av dig.

Tel 011-3330454

Mail hagen@froknarna.com